İngiltere
Başbakan Johnson’dan mutasyon hakkında açıklama!
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, tespit edilen yeni Koronavirüs mutasyonu ilgili son gelişmeleri paylaşmak üzere basın toplantısı düzenledi.

ngiltere Başbakanı Boris Johnson, ülkeye giriş çıkışlarla ve tedarikle ilgili sorunlara hükümetin “uzun zamandır hazırlandığını” söyledi.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştüklerini belirten Başbakan Johnson, diğer ülkelerin “kaygısını anladıklarını” söyleyerek, İngiltere’nin konuyla ilgili olabilecek en hızlı şekilde hareket ettiğini yineledi.
Johnson, şimdiye kadar 500 binin üzerinde kişinin Koronavirüs aşısının ilk dozunu aldığını da ekledi.
Dünya Sağlık Örgütü de Koronavirüs’ün yeni mutasyonunun şu ana kadar “daha ciddi hastalık veya ölüme” neden olduğuna dair hiçbir kanıt olmadığını bildirmişti.
DR. Vallance: Ülke geneline yayılmasını bekliyoruz
İngiltere’de hükümetin bilimsel danışmanı olarak görev yapan Dr. Sir Patrick Vallance, koronavirüsün yeni türünün ülke geneline yayılmasını beklediğini söyledi. Ülkenin daha büyük bir alanının önlemler kapsamında oluşturulan 4. Kademe’ye taşınabileceğini belirtti.
İngiltere’de son durum
İngiltere’de son 24 saatte 33 bin 364 yeni koronavirüs vakasının tespit edildiği, 215 kişinin de yaşamını yitirdiği açıklandı. Ülkedeki toplam vaka sayısı 2 milyon 73 bin 511, toplam can kaybı ise 67 bin 616 olarak duyuruldu.

-
Dünya2 saat ago
İngiltere kayıp aileyi arıyor: Bulana 10 bin pound ödül var
-
Magazin1 saat ago
Mehmet Ali Erbil’in hapsi istendi
-
Dünya1 saat ago
Schengen vizesinde yeni dönem başlıyor
-
Dünya2 saat ago
Avustralya banknotlardan İngiliz kraliyet ailesini çıkarıyor
-
Magazin2 saat ago
İrem Derici, eski Survivor yarışmacısı ile aşk yaşıyor