Magazin
Bendeniz ve Demet Akalın arasında ‘Ramazan programı’ polemiği
Demet Akalın “Ramazan ayında TV kanallarına çıkaracağınız hocalara vereceğiniz yüz binlerce lirayı dağıtın fakir fukaraya” sözleri sonrası tepki çekti ve paylaşımını sildi. Şarkıcı Bendeniz Akalın’a paylaşımı nedeniyle sert çıktı.

Ramazan ayı gelmeden önce Demet Akalın bir paylaşım yaptı. “Ramazan ayında TV kanallarına çıkaracağınız hocalara vereceğiniz yüz binlerce lirayı dağıtın fakir fukaraya, ben razıyım geçen sene ki programları izlemeye. Nasıl olsa her sene yeni ayetler inmiyor.” diyen Demet Akalın tepki çekti. Tepkilerden sonra Akalın paylaşımı silse de gündemden ismini silemedi.
Bendeniz de bu paylaşımdan rahatsız olan isimler arasındaydı. Bendeniz’ Demet Akalın’a itiraz ederek “1 ay insanlara dini değerlerinin hatırlatılması olması gerekendir. Olmaması gereken ise yılın 11 ayı TV kanallarının iğrenç programla işgal edilmesidir. Ayrıca yılbaşı ve bayram programı alınan ekstra paraların fakirlere dağıtılması daha iyi olur. Nasılsa aynı şarkıları söylüyorsunuz” yorumunda bulundu.

- İngiltere17 saat ago
İngiltere’nin en büyük havayolu şirketi Sabiha Gökçen uçuşlarına başlıyor
- Sağlık17 saat ago
Ürologdan ‘idrar’ uyarısı: Ayakta yapılması, mesane sağlığı için zararlı
- Magazin17 saat ago
Robert de Niro’nun ardından şimdi de Al Pacino: 83 yaşında baba oluyor!
- Teknoloji18 saat ago
WhatsApp’ta telefon numarası paylaşmadan mesajlaşma dönemi
- Magazin17 saat ago
Kadir İnanır’dan hedef gösterilen Merve Dizdar’a destek: ‘Ayağa kalkın ve alkışlayın’
- Gündem17 saat ago
Vize için 2024’e randevu veriyorlar
- İngiltere17 saat ago
İngiltere’de süpermarketlerin kârlılıkları yakın takibe alındı