Magazin
Britney Spears: Babam hayatımı kontrol ettiği sürece sahneye çıkmayacağım; vasilik, hayallerimi öldürdü
Pop ikonu Britney Spears, kariyerinin kontrolü babasının elinde bulunduğu sürece bir daha sahneye çıkmayacağını ve 13 yıldır süren vasilik durumunun “hayallerini öldürdüğünü” söyledi.

Spears, babasının vasiliğinin hayatını ve psikolojisini nasıl etkilediğine dair Instagram paylaşımlarında bulunmaya devam etti.
Spears, “Babam ne giydiğimi, söylediğimi, yaptığımı veya düşündüğümü kontrol ederken yakın zamanda sahnelere çıkmayacağım” ifadelerini kullandı.
“EVET, evimin salonundan videolar paylaşmayı Vegas’ta sahnede olmaya tercih ederim” diyen Spears, “Çok fazla makyajlanıp, tekrar sahnede deneyip deneyip deneyip kendi şarkılarımın remixleriyle gerçek şeyleri yapamamayı kabul etmeyeceğim” diye devam etti.
Cumartesi günü yaptığı paylaşımda Spears, “Vasilik hayallerimi öldürdü. Elimde kalan tek şey umut ve umut öldürülmesi en zor şeydir” yazdı.
Britney Spears’ın vasilik davası
Spears, geçen ay mahkemede ifade verdiğinde vasiliği sonlandırmak için bir dilekçe verebileceğini “bilmediğini” söylemişti. Spears’ın avukatının bu konuda eksik bilgi verdiğine ilişkin soru işaretleri oluşmuştu. Instagram’ın son yıllarda Spears’ın isteklerine rağmen resmi bir başvuruda bulunmadığı tespit edilmişti.
Şarkıcı Britney Spears, geçen hafta ilk kez mahkemede ifade vererek, bütün hayatının babası tarafından kontrolünde olduğunu, babası zoruyla ilaç kullanmak zorunda kaldığını söylemişti. Spears ilk defa “Hayatımın kontrolünü geri istiyorum” demişti. Spears’ın avukatlarının vasiliğin sonlanması için verdiği son dilekçe de reddedilmişti.
Britney Spears, 2007’de geçirdiği ruhsal sorunların ardından tedavi görmüştü. Babası James Spears, 13 yıldır şarkıcının vasisi konumunda hayatının kontrolünü elinde tutuyor.

-
Dünya21 saat ago
İngiltere depremzedeler için teyakkuzda…
-
Dünya24 saat ago
İngiltere’deki Türkler 10 ton yardım malzemesi topladı
-
Dünya12 saat ago
Alman Deutsche Telekom, üç ülke arasındaki aramaları bir hafta ücretsiz yaptı
-
Dünya12 saat ago
İngiliz arama-kurtarma ekibi Türkiye’ye doğru yola çıktı
-
Dünya21 saat ago
10 kentte üç ay boyunca OHAL ilan edildi
-
Dünya15 saat ago
Depremde can kaybı 5434’e yükseldi
-
Dünya1 saat ago
İçimiz yanıyor! Can kaybında büyük artış: 7 bin 108’e yükseldi!
-
Gündem27 dakika ago
DSÖ’den deprem kararı: 3. seviye acil durum ilan edildi