Magazin
Fazıl Say: Biz doktorlarımıza muhtacız
Piyanist Fazıl Say, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın devlet hastanelerinden ayrılan hekimlere yönelik “Varsın, gidiyorlarsa gitsinler” sözlerine tepki gösterdi. Doktorların iyi çalışabilmeleri ve gitmemelerini sağlayan iyi bir sistemin gerekli olduğunu belirten Say, “Biz doktorlarımıza muhtacız” dedi.

Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Biz doktorlarımıza muhtacız dostlar. Onlara şükran borçluyuz. Bir ülkenin doktorlarını, sağlık çalışanlarını, çözümsüzlüğe ve çaresizliğe sürüklemek, toplum için büyük bir trajedi. Büyük endişe. Gitmemelerini, iyi çalışabilmelerini sağlayan, iyi bir sistem hemen bugün gerekiyor.”
Biz doktorlarımıza muhtacız dostlar.Onlara şükran borçluyuz.Bir ülkenin doktorlarını, sağlık çalışanlarını, çözümsüzlüğe ve çaresizliğe sürüklemek, toplum için büyük bir trajedi.Büyük endişe.
Gitmemelerini, iyi çalışabilmelerini sağlayan, iyi bir sistem hemen bugün gerekiyor.
Gazete duvar
