İngiltere
İngiltere’de parkta cinsel ilişkiye girdiler, çocuklu aileler ne yapacaklarını şaşırdı
İngiltere’de bir çift, gittikleri parkta kimseye aldırış etmeden ilişkiye girdi. Çocuklarını parka getiren aileler ise ne yapacaklarını şaşırdı

Aileler aldıkları pişkin cevaplar karşısında şaşırırken sosyal medyada yayınlanan video kısa sürede gündem oldu.
İngiltere’de yaşayan bir çift, Aylesbury kentinde bulunan insanların oturup eğlendiği, çocukların ise oyun oynadığı bir parkta cinsel ilişkiye girdi. Çocuklarını parka getiren bir kadın ise herkesin gözü önünde ilişkiye giren çifti videoya çekti. Diğer aileler de bu duruma tepki gösterdi.
Uyarıları duymadılar bile
Bir süre sonra çifte yaklaşan kadınlardan birisi, “Siz çocuklarımın gözü önünde ilişkiye giriyorsunuz” dedi. Bunun üzerine partneri ile ilişkiye giren erkek sadece “Evet biliyorum” sözleriyle pişkin bir cevap verdi.
Kimliklerini belirlemek için çalışma başlatıldı
Sevgilisiyle ilişkiye girdikten sonra elbiselerini giyen kadın, kendilerini çeken anneye yaptıklarının yanlış olduğunu söyledi. Cinsel ilişki anlarının videosunu çeken kadın daha sonra videoyu sosyal medyada paylaştı. Polis ekipleri şimdilerde çiftin kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

-
Dünya2 saat ago
İngiltere kayıp aileyi arıyor: Bulana 10 bin pound ödül var
-
Magazin54 dakika ago
Mehmet Ali Erbil’in hapsi istendi
-
Dünya51 dakika ago
Schengen vizesinde yeni dönem başlıyor
-
Dünya2 saat ago
Avustralya banknotlardan İngiliz kraliyet ailesini çıkarıyor
-
Magazin1 saat ago
İrem Derici, eski Survivor yarışmacısı ile aşk yaşıyor