Connect with us

Gündem

Köepk saldırısına uğramıştı! Zeynep Doruk operasyon geçirdi

Sahne almak için gittiği Bodrum’da sokak köpeğinin saldırısına uğrayan şarkıcı ve oyuncu Zeynep Doruk, operasyon geçirdi.

Published

on

‘Hayat Bilgisi’, ‘Sessiz Gemiler’ ve ‘Seksenler’ gibi yapımlarda rol alan ve uzun bir süre Sertab Erener’in vokalistliğini yaptıktan sonra solo kariyerine yönelen şarkıcı, yaralanmış yüzünün fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Doruk, “Otelin önünde köpek saldırısına uğradım. Bu, yüzümün saatler süren operasyon sonrası düzelmiş hali… Gözümü kaybetmediğim için şanslıyım.” yazdı.

Köpeğe kızmadığını ve hayvanlara olan sevgisinin hiç azalmayacağını dile getiren Doruk, “O köpeği bu hale getiren insanlardı. Kim bilir ne travmalar yaşadı? Dövüldü, eziyet edildi, bunu yapabilecek bir yaratığa dönüştü. Biz insanlar doğayı katlediyoruz. Hayvanlara kötü davranıyoruz. Onlara yaşayacak yer bırakmadık. Suçlu olan köpek değil, insanlardır.” şeklinde konuştu.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement
Advertisement

En Çok Okunanlar