Dünya
Kraliçe Elizabeth yas sürecini kötü geçiriyor
Geçtiğimiz sene eşi Prens Philip’i kaybeden Kraliçe 2. Elizabeth’in, yasını “özel olarak” tuttuğu belirtildi.

9 Nisan 2021’de, 99 yaşında hayatını kaybeden Edinburgh Dükü Prens Philip’in birinci yıldönümü anması, eşi İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in ve diğer aile bireylerinin katılımıyla gerçekleşmişti.
The Sun’ın haberine göre, eşinin ölümünden fazlasıyla etkilenen Kraliçe, hala “özel olarak” yas tutmaya devam ediyor. Sağlık durumu son zamanlarda pek de iyi olmayan 95 yaşındaki kraliçenin durumunun bu haberle daha da kötüleştiği söyleniyor.
SAĞLIK DURUMU İYİ DEĞİL
Corona virüsü atlattıktan sonra eski sağlığına kavuşamayan, yürümekte zorlandığı için baston kullanmaya başlayan, sarayda golf aracıyla dolaşan Kraliçe Elizabeth’e duygusal bir darbe de torunu Prens Harry’den gelmişti.
Prens Philip’in ilk anma törenine, torunu Prens Harry’nin de katılması bekleniyordu. Ama, 2020 yılında İngiliz Kraliyet Ailesi’nin resmi görevlerinden çekildiklerini açıklayan Harry ve eşi Meghan Markle anma törenine katılmayacaklarını açıkladı. Söz konusu açıklama kamuoyunun büyük tepkisini çekti.
Anmada öne çıkan bir başka olay da Kraliçe Elizabeth’in oğlu ve Prens Harry’nin amcası Prens Andrew’un törene katılması oldu. 61 yaşındaki Prens Andrew, cinsel istismar suçlaması ve intihar eden Amerikalı pedofil milyoner Jeffrey Epstein ile yakın arkadaşlığı sebebiyle askeri ve kraliyet görevlerinden uzaklaştırılmıştı.
Kraliçe Elizabeth baskılara dayanamayıp Prens Andrew’u aforoz etmişti ama yine de duygusal destek aradığı, prensle çok vakit geçirdiği ve yakınından ayırmadığı söyleniyor.
Sözcü

-
Magazin24 saat ago
Yolanthe Cabau: Lezbiyen ilişki yaşadım
-
Magazin22 saat ago
Şevval Sam oğlunu askere yolladı
-
Magazin21 saat ago
Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti bebeklerine kavuştu
-
Magazin2 saat ago
Bir ay önce kaza geçiren Belçim Bilgin yaşadıklarını anlattı
-
Magazin21 saat ago
50 bin TL’ye kiraladılar! Kıyafetler için iki oda…
-
Dünya20 saat ago
Fransa’da toplu taşımada maske zorunluluğu kaldırıldı
-
Dünya22 saat ago
Halk TV günlük gazete çıkarmaya hazırlanıyor
-
Magazin3 saat ago
Okan Bayülgen: Z kuşağı özgürlükten bahsediyor ama itaat etmeye hazır