Dünya
Londra’da çevreci grup caddeleri trafiğe kapattı
İngiltere’de 23 Ağustos’ta 2 haftalık eylem başlatan çevreci grup “Extinction Rebellion” üyeleri, başkent Londra’nın işlek cadde ve meydanlarını trafiğe kapattı.
Londra’da Oxford Circus Meydanı’nda toplanan binlerce gösterici, eylemin üçüncü gününde “İklim krizine hayır”, “Fosil yakıtların kullanımına son verin” ve “Değişim şimdi” yazılı pankartlar taşıyarak dans etti.
Şehrin işlek cadde ve meydanlarını trafiğe kapatan protestoculardan bazıları, kendilerini yapıştırıcıyla yola yapıştırarak oturma eylemi düzenledi.
Trafiğin akışına engel olan eylemcileri ikaz eden polis memurları, uyarılarını dikkate almayan göstericilerden birçoğunu daha sonra gözaltına aldı.
İki hafta boyunca eylemlerine devam edecek çevreci grubun önceki yıllarda yaptığı gösterilerde de yüzlerce kişi gözaltına alınmıştı.

-
Magazin16 saat ago
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreninde Müjdat Gezen korkuttu
-
Magazin18 saat ago
Mehmet Ali Erbil’e doktor kardeşinden sert tepki!
-
Magazin14 saat ago
İşte Survivor 2022 Şampiyonu! Survivor kim kazandı? Nisa mı kazandı Adem mi kazandı? 2022 Survivor kim oldu
-
Magazin17 saat ago
Erdal Özyağcılar, Güzin Özyağcılar çifti 51 yılı geride bıraktı
-
Magazin15 saat ago
Acun Ilıcalı’dan Batuhan Karacakaya’nın annesine gönderme
-
Magazin1 saat ago
Cüneyt Arkın’ın sır gibi sakladığı kızı ve ona yazdığı mektuplar ortaya çıktı
-
Magazin23 saat ago
Türkiye’nin en zenginlerinden… Kendisinden 42 yaş küçük o isimle evlendi!
-
Dünya17 saat ago
Prens Charles torunlarıyla ilk kez tanıştı