Magazin
Meltem Cumbul Türkiye’den gidiyor!
Mehmet Ali Alabora ile oynadığı Yılan Hikayesi dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve pek çok başarılı yapımda rol alan Meltem Cumbul bir süre Türkiye’de bulunmayacak. The Actors Studio’nun ömür boyu üyelik seçmelerine girip bu seçmeleri kazanan Meltem Cumbul New York’a yerleşmeye karar verdi.

Yılan Hikayesi, Gönül Yarası, Duvara Karşı gibi önemli yapımlarda rol alan Meltem Cumbul aldığı bir haberle çok mutlu oldu. Habertürk’ten Eren Gürel’in haberine göre; Meltem Cumbul, önceki gün Cihangir’de objektiflere yansıdı. Bir mekanda arkadaşları ile oturup, sohbet eden Cumbul Türkiye’yi bir süreliğine terk ettiğini açıkladı.
Gazetecilerin, “Uzun zamandır sizi görmüyoruz. Neler yapıyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Meltem Cumbul açıklamasında şunları söyledi:
Biliyorsunuz uzun zamandır New York’tayım. The Actors Studio’nun ömür boyu üyelik seçmelerine girdim ve kazandım. Dolayısıyla uzun bir süre New York’ta olacağım. Hayatımda böyle bir güzellik oldu. Eylülden itibaren buna yöneleceğim. Artık çalışmalarıma bir süre orada devam edeceğim. İşim orada olabilir ama Türkiye’mi çok seviyorum” dedi.

-
Dünya23 saat ago
İngiltere depremzedeler için teyakkuzda…
-
Dünya14 saat ago
İngiliz arama-kurtarma ekibi Türkiye’ye doğru yola çıktı
-
Dünya14 saat ago
Alman Deutsche Telekom, üç ülke arasındaki aramaları bir hafta ücretsiz yaptı
-
Dünya23 saat ago
10 kentte üç ay boyunca OHAL ilan edildi
-
Dünya17 saat ago
Depremde can kaybı 5434’e yükseldi
-
Dünya3 saat ago
İçimiz yanıyor! Can kaybında büyük artış: 7 bin 108’e yükseldi!
-
Gündem2 saat ago
DSÖ’den deprem kararı: 3. seviye acil durum ilan edildi
-
Dünya9 dakika ago
Kral Charles’tan Türkiye’ye taziye mesajı