Dünya
Prens Harry ve eşi Megan Markle, iki yıl sonra ilk kez Kraliçe’yi ziyaret etti
Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Düşes Meghan Markle, 2020’de İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılmalarından bu yana ilk kez Windsor Kalesi’nde İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’le buluştu.

Prens Harry ve Megan Markle’ın sözcüsü, çiftin Hollanda’nın Lahey kentindeki Invictus Games öncesinde İngiltere’ye yaptıkları ziyareti doğruladı.
Sussex Dükü Harry ile eşi Meghan Markle’ın Prens Charles ile de görüştükleri basına yansıdı.
Çiftin Kraliçe Elizabeth’e yaptığı ziyaret, Prens Harry’nin geçen ay başkent Londra’da dedesi Edinburgh Dükü Prens Philip için düzenlenen anma törenine katılmamasının ardından geldi.
Prens Harry ve eşi Megan Markle, Londra’ya yaptıkları ziyaretin ardından 16-22 Nisan’da Hollanda’da düzenlenecek Invictus Games’e katılmak üzere Lahey’e gidecek.
Sussex Dükü Prens Harry ve eşi, Ocak 2020’de Kraliyet ailesinden ayrıldıklarından bu yana İngiltere’de birlikte bulunmamıştı.
Harry ve Meghan, Ocak 2020’de Kraliyet görevlerinden çekilerek, daha bağımsız bir hayat yaşamak ve İngiliz medyasından kaçmak için Güney California’ya taşınmıştı.

- İngiltere19 saat ago
İngiltere’nin en büyük havayolu şirketi Sabiha Gökçen uçuşlarına başlıyor
- Sağlık19 saat ago
Ürologdan ‘idrar’ uyarısı: Ayakta yapılması, mesane sağlığı için zararlı
- Magazin19 saat ago
Robert de Niro’nun ardından şimdi de Al Pacino: 83 yaşında baba oluyor!
- Teknoloji19 saat ago
WhatsApp’ta telefon numarası paylaşmadan mesajlaşma dönemi
- Magazin18 saat ago
Kadir İnanır’dan hedef gösterilen Merve Dizdar’a destek: ‘Ayağa kalkın ve alkışlayın’
- Gündem18 saat ago
Vize için 2024’e randevu veriyorlar
- İngiltere18 saat ago
İngiltere’de süpermarketlerin kârlılıkları yakın takibe alındı