Magazin
Seda Bakan ikinci kez anne oldu
Üç yıl önce Ali Erel ile evlenen ve Leyla adında kızı olan Seda Bakan, ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Ünlü oyuncu, kızı Ela’yı kucağına aldı.

Ünlü oyuncu Seda Bakan Erel ile eşi Ali Erel çiftinin bu sabah bebekleri dünyaya geldi. Çift Ela ismini verdikleri ikinci kızlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar. Doğumu gerçekleştiren Acıbadem Maslak Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Esra Özbaşlı yaptığı açıklamada “Anne Seda Bakan Erel ve bebeğin sağlık durumları gayet iyi. Sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz” dedi.
“HOŞ GELDİN MİNNOŞUMUZ”
Ünlü çift, çocuklarına Ela adını verdi. Müjdeli haberi ise Seda Bakan’ın yakın arkadaşı Hadise, “Hoş geldin minnoşumuz.” notuyla yayınladığı gönderi ile duyurdu.
Bakan da aynı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

-
Dünya5 saat ago
Kahramanmaraş’ta ikinci deprem: Büyüklüğü 7.6!
-
Dünya3 saat ago
‘Türkiye için Birlik Vakti’ İngiltere’den deprem bölgesine yardım için dernekler harekete geçti
-
Dünya5 saat ago
İkinci depremin Elbistan ilçesinde olduğu açıklandı: 7,6 büyüklüğünde
-
Dünya5 saat ago
Fransa ve İngiltere’den destek mesajı
-
Dünya4 saat ago
İngiltere’de yaşayan vatandaşlar akrabaları için endişeli
-
Dünya8 saat ago
Türkiye güne acıyla başladı: Kahramanmaraş’ta 7.4 büyüklüğünde deprem: 10 kenti vurdu
-
Dünya5 saat ago
Depremin merkez üssü Pazarcık’ta arama kurtarma çalışmaları sürüyor
-
Dünya6 saat ago
Kahramanmaraş’taki deprem sonrası kapalı tüm telefon hatları açıldı