Magazin
Şeyma Subaşı, annesi, babası ve Mısırlı sevgilisiyle tatile çıktı
Özel yaşantısıyla ve Instagram paylaşımlarıyla adından çokça söz ettiren Şeyma Subaşı, annesi, babası, kızı Melisa ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile tatile çıktı. Sosyal medyadan tatil pozlarını paylaşan Subaşı’ya yorumlar yağdı.

Evlilik teklifi, düğün hazırlığı, hamilelik itirafı ve düşük haberi derken, Şeyma Subaşı’nın, milyarderliği şaibeli olan Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den ayrıldığı öğrenilmişti. Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle tekrar barışan Subaşı şu sıralar ailesiyle tatilde. Şeyma Subaşı annesi, babası, kızı Melisa ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile tekne tatiline devam ediyor.
Tatil pozlarını Instagram’dan paylaşan Subaşı’nın ağzı kulaklarında. Fotoğraflarını takipçisiyle paylaşan Subaşı’ya beğeni ve yorumlar yağdı. Subaşı paylaşımlarına “Hayattan daha ne isterim ki” notunu düştü.

-
Magazin13 saat ago
Bahar Candan, OnlyFans gelirini paylaştı! Dudak uçuklatan rakam…
-
Magazin13 saat ago
Kendisinden 48 yaş büyük kocasından çocuk istiyordu! Oyuncu Meltem Miraloğlu anne oluyor
-
Dünya13 saat ago
Birleşik Krallık’ta araştırma: Günde bir içki bağırsak kanseri riskini iki kat arttırıyor!
-
Dünya13 saat ago
Kraliyet, devletin resmi televizyonunda halka ücretsiz bilet dağıtacak
-
Dünya12 saat ago
Bilinen en uzak galakside oksijen tespit edildi
-
Dünya12 saat ago
Rishi Sunak, Muhafazakar Parti Teşkilat Başkanı Nadhim Zahawi’yi vergi faaliyetleri yüzünden görevden aldı