Dünya
Türkiye’de 6 bin 986 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı, 35 kişi hayatını kaybetti
Türkiye’de son 24 saatte 186 bin 226 Kovid-19 testi yapıldı, 6 bin 986 kişinin testi pozitif çıktı, 35 kişi hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanlığı, Günlük Koronavirüs Tablosu’nu “covid19.saglik.gov.tr” sitesinden paylaştı.
Buna göre, Türkiye’de son 24 saatte 186 bin 226 Kovid-19 testi yapıldı, 6 bin 986 kişinin testi pozitif çıktı, 35 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı 8 bin 825 oldu.
18 yaş üstü nüfusta ikinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 85,39, birinci doz aşı yapılanların oranı yüzde 93,11 olarak kayıtlara geçti.
Türkiye’de bugüne kadar uygulanan aşı miktarı 147 milyon 206 bin 133 doza yükseldi.
18 yaş üstünde en az iki doz aşı yaptıranların oranının en yüksek olduğu 10 il, Osmaniye, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak oldu.
En az iki doz aşı uygulananların oranının en düşük olduğu iller ise Şanlıurfa, Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ olarak sıralandı.

-
Dünya13 saat ago
İngiltere’de aile içi şiddet mağdurlarına kalıcı oturma izni…
-
Magazin15 saat ago
Hazar Ergüçlü sütyensiz fotoğraflarını paylaşıp Melis Sezen’ destek verdi…
-
Dünya5 saat ago
Türk devlerinden Londra’da yaşayan gençlere iş imkanı…
-
Magazin14 saat ago
Gülşen’in makyajsız halini görenler tanıyamadı…
-
Magazin19 saat ago
Bir ay önce kaza geçiren Belçim Bilgin yaşadıklarını anlattı
-
Magazin13 saat ago
Feyza Aktan: Özcan’ın gücü karşısında çaresiz ve çıplak kaldım
-
Magazin14 saat ago
45 yaşındaki Burcu Esmersoy bikinileriyle şov yaptı!
-
Magazin4 saat ago
Derya Tuna: Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence