Connect with us

Magazin

Yeşilçam’ın ‘Sezercik’i Sezer İnanoğlu, 4’üncü kez evlendi

Yeşilçam’ın ‘Sezercik’i Sezer İnanoğlu, 4’üncü kez evlendi. İnanoğlu bu kez çocukluk aşkı olan mimar Seyhan Eyiçalış’la hayatını birleştirdi.

Published

on

By

Yeşilçam’ın ‘Sezercik’i Sezer İnanoğlu, 4’üncü kez evlendi. İnanoğlu bu kez çocukluk aşkı olan mimar Seyhan Eyiçalış’la hayatını birleştirdi.

Çok mutlu olduklarını dile getiren Seyhan Eyiçalış, “2001 yılında kısa süren bir beraberliğimiz oldu. Sezer bana ‘hep seninle evleneceğiz’ derdi. Ayrı kaldığımız zamanlarda hep birbirimizin hatrını sorduk. Çok saygılı bir şekilde arkadaşlığı devam ettirdik. Sonra Lacivert’te yemeğe çıktık. Beni ikna etti evliliğe. Çok değerli annesi Aysel Hanım’la birlikte Türk örf âdetlerine göre beni ailemden istediler. Amcası Türker Bey rahatsız olduğu için gelemedi. Büyüğümüz olarak yanımızda görmeyi çok istedik. Sezer’i çok seviyorum. Benden tek bir şey istedi. Köşkte Aysel anneyle birlikte yaşamamızı istedi. Kabul ettim. Çok şükür mutluyuz” dedi.

SEZER İNANOĞLU KİMDİR?

Sezer İnanoğlu (d. 1967, İstanbul), Türk film yapımcısı, oyuncu.

Çocuk yaşlarda, Sezercik adıyla çeşitli filmlerde oynadı. Büyüyünce sinemayı bıraktı ve babası Berker İnanoğlu’ndan kalan film şirketinin başına geçti.

Sezer İnanoğlu, 24 Ocak 2007’de Yedikule’de kendisini takip eden polislerle girdiği silahlı çatışmadan kısa bir süre sonra Şile’de rutin trafik kontrolü yapan jandarma ekiplerince yakalandı. Uyuşturucu ve silah kaçakçılığı suçundan Bayrampaşa cezaevinde 6 ay yattı. Daha sonra serbest kalan İnanoğlu’nun yargılanmasına tutuksuz devam edildi.

2 Aralık 2015’te, yargıtay tarafından onanan “vahim olan silahları satın almak ve taşımak” suçlarından 5 yıl 10 ay hapis cezası almıştır ve tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

19 Şubat 2007 tarihinde cezaevindeyken Mehtap Meral Baykasoğlu ile evlenmiştir ve gözleri doğuştan görmeyen Arzum Ayşe adında bir kız çocukları olmuştur. 27 Eylül 2013’te boşanmışlardır.

Sezer İnanoğlu’nun 1996 yılında evlendiği ilk eşi sunucu Nil Pınar İnanoğlu, Beykoz’daki yalılarında 23 Mart 1997’de başına tabancayla ateş ederek intihar etmişti. Sezer İnanoğlu’nun eşinin ölümünün ardından bunalıma girdiği ve uyuşturucu kullanmaya başladığı iddia edilmişti.

Filmografi
1994 – Gönül Bahçelerinde, Yapımcı
1994 – Tele Anahtar, Yapımcı
1991 – Aldatacağım,Yapımcı
1990 – Yalı, Oyuncu
1989 – Bir Aşk Bin Günah, Yapımcı
1989 – Kavgamız, Yapımcı
1989 – Öğretmen Zeynep, Yapımcı
1988 – Evcilik Oyunu, Yapımcı
1988 – Yasak İlişki, Yapımcı
1987 – Alamancının Karısı, Yapımcı
1987 – Bebek, Yapımcı
1987 – Geri Dön,Yapımcı
1987 – Sen Ağlama,Yapımcı
1986 – Aşk Hikayemiz, Yapımcı
1978 – Yıkılış, Oyuncu
1977 – Küçük Ev, Oyuncu
1977 – Tövbekar, Oyuncu
1976 – Analar Ölmez’,, Oyuncu
1975 – Bitirimler Sınıfı, Oyuncu
1974 – Sezercik Küçük Mücahit, Oyuncu
1973 – Öksüzler. Oyuncu
1972 – Sezercik Aslan Parçası, Oyuncu
1971 – Sezercik Yavrum Benim, Oyuncu

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement
Advertisement

En Çok Okunanlar